December 18, 2017 - January 1, 2018 - Winter Recess! First Day back January 2, 2018. Hope you all have a wonderful Holiday!
Search

Bell Schedules

Bell Schedules
2017-2018 Bell - Instructional Minutes Schedule by Grade
See schedules below for Regular/Full Day: 8:20 am to 2:20 pm - Minimum Day:  8:20 am to 11:55 am
Transitional Kindergarten *Minimum Days: 8:20 AM - 11:55 AM, recess same as regular days
Description / Period Start Time End Time Length
Instruction 8:20 AM 9:15 AM 55 min
Recess 9:15 AM 9:30 AM 15 min
Instruction 9:30 AM 11:10 AM 100 min
Lunch 11:10 AM 11:50 AM 40 min
Instruction 11:50 AM 1:20 PM 90 min
Recess 1:20 PM 1:35 PM 15 min
Instruction 1:35 PM 2:20 PM 45 min
Kindergarten *Minimum Days: 8:20 AM - 11:55 AM, recess same as regular days
Description / Period Start Time End Time Length
Instruction 8:20 AM 9:30 AM 70 min
Recess 9:30 AM 9:45 AM 15 min
Instruction 9:45 AM 11:10 AM 85 min
Lunch 11:10 AM 11:50 AM 40 min
Instruction 11:50 AM 1:10 PM 80 min
Recess 1:10 PM 1:25 PM 15 min
Instruction 1:25 PM 2:20 PM 55 min
1st - 3rd Grades *Minimum Days: 8:20 AM - 11:55 AM, with a 10 minute break
Description / Period Start Time End Time Length
Instruction 8:20 AM 10:00 AM 100 min
Recess 10:00 AM 10:15 AM 15 min
Instruction 10:15 AM 11:30 AM 75 min
Lunch 11:30 AM 12:10 PM 40 min
Instruction 12:10 PM 1:30 PM 80 min
Recess 1:30 PM 1:45 PM 15 min
Instruction 1:45 PM 2:20 PM 35 min
4th - 6th Grades *Minimum Days - 8:20 AM - 11:55 AM, break same as regular days
Description / Period Start Time End Time Length
Instruction 8:20 AM 10:00 AM 100 min
Recess 10:00 AM 10:10 AM 10 min
Instruction 10:10 AM 12:30 PM 140 min
Lunch 12:30 PM 1:10 PM 40 min
Instruction 1:10 PM 2:20 PM 70 min
7th & 8th Grades *Minimum Days: 8:20 AM - 11:55 AM, break same as regular days.
Description / Period Start Time End Time Length
Instruction - Block 1 8:20 AM 9:25 AM 65 min
Instruction - Block 2 9:25 AM 10:30 AM 65 min
Break 10:30 AM 10:40 AM 10 min
Instruction - Block 3 10:40 AM 11:45 AM 65 min
Instruction - Block 4 - pt. 1 11:45 AM 12:00 PM 15 min
Lunch 12:00 PM 12:40 PM 40 min
Instruction - Block 4 - pt. 2 12:40 PM 1:30 PM 50 min
Instruction - Block 4 - pt. 2 1:30 PM 2:10 PM 40 min
Homeroom 2:10 PM 2:20 PM 10 min
powered by Edlio