Bell Schedules » Kindergarten

Kindergarten

Kindergarten
Description / Period Start Time End Time Length
Instruction 8:20 AM 9:30 AM 70 min
Recess 9:30 AM 9:45 AM 15 min
Instruction 9:45 AM 11:10 AM 85 min
Lunch 11:10 AM 11:50 AM 40 min
Instruction 11:50 AM 1:10 PM 80 min
Recess 1:10 PM 1:25 PM 15 min
Instruction 1:25 PM 2:20 PM 55 min